Diensten

In Zorgcafé Looppunt werken verschillende specialisten samen om uiteenlopende voet- en/of bewegingsklachten op te lossen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de diensten in Zorgcafé Looppunt. Verschillende bedrijven hebben zich bij dit unieke concept aangesloten. Zij geloven in de kracht van samenwerken. De klant kan hierdoor profiteren van de aanwezigheid, kennis en advies van verschillende disciplines. In Zorgcafé Looppunt wordt de mogelijkheid geboden om met meerdere specialisten tegelijk een afspraak te maken om voet- en bewegingsklachten te bespreken en aan te pakken.

Heeft u bijvoorbeeld diabetes en voetklachten, dan kunt u hiervoor terecht bij de podotherapeut en/of pedicure. Daarnaast kunt u ook gelijk een afspraak maken bij de diëtiste voor voedingsadvies. Samen met de diëtiste kunt u een voedingspatroon opstellen, zodat u een prettiger leven met minder fysieke klachten kunt leiden.
Kampt u al lange tijd met hielpijn klachten, dan kunnen speciale zolen in combinatie met fysiotherapie u van de klachten afhelpen.
Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op.