Nimco

Deze collectie schoenen is speciaal ontwikkeld  voor mensen met gevoelige voeten en is daarom zeer geschikt voor diabetici- en reumapatiënten.
Deze schoenen bieden veel meer ruimte dan normale schoenen en zijn daarom geschikt voor alle voettypen die door haar volume simpelweg meer ruimte nodig hebben. Deze ruimte wordt u hiermee dus geboden.
Wat maakt deze schoenen zo bijzonder ?
Deze schoenen zijn specifiek ontwikkeld voor mensen die vanwege hun ziektebeeld (diabetes / reuma) schoenen nodig hebben die ervoor zorgen dat hun voeten de best mogelijke bescherming krijgen. De speciale leestvorm zorgt voor een goede pasvorm en biedt veel ruimte om de kwetsbare voorvoet te beschermen tegen drukplekken. We letten ook erg op dat er geen stiksels of naden aanwezig zijn op plaatsen waar dit zou kunnen leiden tot irritaties aan uw voeten.
In de schoenen bevinden zich een uitneembaar kurk-lederen voetbed en een ruimtezool uit kurk en als deze worden verwijderd ontstaat er zeer veel ruimte voor een individueel voetbed (inlay of steunzool).