Zorgcafé Looppunt is een multidisciplinaire samenwerking, waarin een groot team van enthousiaste specialisten samenwerken. Samen hebben zij hun kennis en krachten gebundeld. Op deze manier willen zij onze klanten de beste zorg, advies en informatie geven op het gebied van voeten en bewegen. Een uniek concept met alle voet- en bewegingsspecialisten onder één dak. Wij kijken verder dan alleen uw voet- en bewegingsklachten. De houding en looppatronen kunnen ook van belang zijn bij uw klachten. Daarom kijken wij naar het totaal plaatje. Daarnaast hoeft de klant niet meer verder op pad om steunzolen of comfortschoenen te bestellen. Dit doen we allemaal hier bij Zorgcafé Looppunt in Nijmegen.

Oplossingsgericht

Je voeten brengen je vooruit. Helaas soms minder goed dan je wilt. Het oplossen van deze klachten staat bij ons centraal. Wij helpen mee met het beste uit jezelf te halen door de beste oplossing voor de klant vast te stellen. Door actief te luisteren en onderzoek te doen, willen wij de klachten achterhalen en oplossen. Dit betekent dat de professional soms verder moet kijken dan alleen maar zijn eigen vakgebied. Door onze multidisciplinaire samenwerking is het mogelijk voor onze specialisten om direct met elkaar te overleggen en gezamenlijk een plan op te stellen, zodat wij de klant optimale service kunnen bieden.

Innovatie en ambacht

Bij ons is ruimte voor ambacht en vernieuwingen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste echo- en scanapparatuur om klachten te onderzoeken en optimale zorg te bieden, maar de schoenmaker repareert uw schoenen en lederwaren nog op ambachtelijke wijze. Kom daarom gerust langs en zie hoe u ook therapeutische kousen in eigentijdse kleuren kunt krijgen. Maak eens een afspraak om een proefrit te maken op een fiets met extra stabiliteit, of hoe u uw orthopedische schoenen op groot scherm zelf kunt samenstellen.

Gastvrij

Je kunt gerust bij ons binnenlopen zonder afspraak of doorverwijzing van een (huis)arts. Er is altijd iemand aanwezig voor advies of vragen. De koffie staat klaar in onze gezellige koffiehoek ingericht door Idee-2 met authentieke industriële meubelen. Je bent van harte welkom aan de Tooropstraat nr. 18-20. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt er gratis parkeren.

024-20 200 15
zorgcafe@looppunt.nl
Maak een afspraak

Aangesloten bedrijven